Skräddarsydda lösningar & lärresor

Skräddarsydda lösningar & lärresor

Erfarenhet, expertis och praktisk tillvägagångssätt

Unika utmaningar behöver unika lösningar

Alla organisationer behöver en lösning som passar den egna kulturen, förutsättningarna för affären, målgruppen och organisationens arbetssätt. Vårt tillvägagångsätt går ut på att vi matchar dina krav med de rätta lösningarna för att hjälpa dig att utveckla den bästa lösningen. Vi använder oss av din erfarenhet och expertis för att utveckla lösningar som ger den rätta effekten där du vil ha den.

Vi använder oss av de senaste teknikerna för att applicera lärresor som metodik och blended lärande för att kunna erbjuda de senaste utbildningslösningarna som driver resultat. I en utvecklingsfas på en HR-avdelning kan vi hjälpa dig oberoende var ni befinner er i processen. Vi kan hjälpa dig att föra in nya förändringar på ett hållbart sätt, vi hjälper dig att implementera metodiken i hela organisationen, vi stöttar dig att utveckla individuella utbildningar, vi hjälper till att leverera utbildningen virtuellt och vi stöttar dig att driva och implementera virtuellt ledande i organisationen.

Skräddarsydda lösningar

L&D transformation & affärskritiska program

I kombination av erfarenhet och tillvägagångssätt hjälper vi dig att implementera nya arbetssätt i din organisation. Du får verktyg, metodik och möjlighet att praktiskt ta dig an utmaningarna för att skapa förändringar i din organisation. Vi stöttar dig i skapandet av affärskritiska utbildningar.

Utbildningsdesign & implementation av lärresor

Tack vare att vi använder oss av metodiken High Performance Learning Journeys och vår tekniska plattform kan vi hjälpa dig att leverera utbildningar som ger mätbara resultat. Vårt mål är att ge dig rätt lösning för din utbildning, målgrupp och arbetsmiljö. Vi har med framgång visat vår förmåga att tillföra de senaste tillvägagångssätten i olika typer av organisationer på ett effektivt, resurssnålt och vänligt sätt.

PPP-workshop

I PPP-workshopen, Program Performance Path, skapar ni ett resultatdrivet ramverk för ert program att stå på. En PPP tar fram, och besvarar på mest vitala frågorna; mål, syfte, vilka beteenden som ska skapas och i vilka situationer de ska användas för att få riktigt bra affärsdrivande effekt.

Team-utvecklande action workshops (AWS)

Actionworkshops är gjorda för att driva kompetensutveckling inom en organisation. Du får allt material du behöver och för att leda workshoppen själv. Alla workshops är skalbara och följer ett tydligt mönster. En Action workshop är rad strukturerade aktiviteter och uppgifter vars uppgift är att utveckla en grupps medlemmar inom en viss kompetens eller färdighet. Vanligtvis består en Action Workshop av fem olika delar. 

Utvärdering av utbildningsprogram

Vi hjälper dig att utvärdera utbildningen enligt Kirkpatricks beprövade modell för att du ska få ut maximalt av din utbildning.

Läs om hur vi har hjälpt våra vänner på Orkla transformera L&D samt bygga ett affärskritiskt ledarskapsprogram - helt virtuellt

Kontakta oss gärna