Certifiering & utbildning

Våra certifieringar & utbildningar

Promote erbjuder internationellt erkända premiumcertifieringar och utbildningsprogram inom utbildningsdesign, utvärdering och virtuellt lärande.

Certifiering Brinkerhoff High Performance Learning Journeys®

Promote har i samarbete med Professor Robert Brinkerhoff utvecklat HPLJ-metodiken. HPLJ, som står för High Performance Learning Journeys, erbjuds som en certifiering där du får alla processer och verktyg du behöver för att designa effektiv utbildning.

Certifieringsporgrammet genomförs på svenska eller engelska.

Kirkpatrick Four Levels® Evaluation Certification Program - Bronze Level

Kirkpatricks modeller för utvärdering av utbildning är välkända i hela världen. I den här kursen får du lära dig hur metodiken används och hur du kan tillämpa den på dina egna utbildning för att få bättre resultat.


Kursen levereras på engelska.

Effektiv utbildning i en virtuell miljö

Lär dig genomföra effektiv utbildning i en virtuell miljö med vårt nya utbildningsprogram “Conducting Effective Virtual Trainings”. I det här programmet får du verktyg och arbetssätt som gör att dina utbildningar blir lika bra, oavsett om de är online eller på plats.

Utbildningen är på engelska.

Skräddarsy utbildningen utefter dina behov

Vi skapar skräddarsydda lösningar utifrån dina erfarenheter och behov. Vi ser till att ni når målen med dina utbildningar, oavsett längd eller syfte. Med Promotes metodik och digitala plattform skapar du utbildningar med tydlig effekt som ger bestående resultat och beteendeförändring.

 

Effektiva utbildningar

Vi ser tillsammans över era prioriterade utbildningsprogram och diskuterar era behov idag och framåt.

Beteendeförändring

Vi ser tillsammans över era prioriterade utbildningsprogram och diskuterar era behov idag och framåt.

Mätbara resultat

Vi ser tillsammans över era prioriterade utbildningsprogram och diskuterar era behov idag och framåt.

En digital plattform byggd på metodik och expertis

I kombination av metodik expertis och vår digitala lärplattform skapar vi på Promote utbildningar med tydlig effekt som ger bestående resultat och beteendeförändring. Promotes digitala plattformen är byggt på beprövade metoder för effektiv utbildning, informationsspridning och till exempel onboarding. Vi ser till att ni når målen med era utbildningar, oavsett längd eller syfte. 

25K+

Customers

21

Languages

25

Countries

1m+

Asignments

Webbinars

Promote conducts inspirational and educating webinars for you working with training, L&D and HR.

Blogg

Get inspired by our latest blog posts on trending topics within learning, digital learning platforms, insights and studies.

Senaste nytt

Just nu utökar vi vårt team och söker…..

Kontakta oss gärna